40/111 005
 

Általános Szerződési Feltételek:

 A www.nordautogumi.hu kifejezetten kiskereskedők, viszonteladók és szervizek számára fenntartott kereskedelmi csatorna, kedvezményes feltételekkel. Csak és kizárólag üzletszerűen és rendszeresen ezzel foglalkozó partnereink regisztrációját tudjuk elfogadni.

 

Amennyiben Ön privát vásárló, kérjük ne regisztráljon!

Keresse partnereinket itt: SZERZŐDÖTT KERESKEDŐINKAz Eladó

Nord-Frank Kft
4002 Debrecen Bellegelőkert 36/c
Telefonszám: +36 40 111 005
Adószám: 11150178-2-09
Csomagküldő nyilvántartási szám: []

A Vevő

A nordautogumi.hu webáruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot, ezt követően regisztrálnak. A regisztráció nem jelenti automatikusan a kiszolgálást.  Az eladó fenntartja jogát a vásárlási és regisztrációs szándék megerősítésére vagy annak visszauatsítására.

Megrendelés

A Nord-Frank Kft internetes áruházában a megrendelés interneten, e-mailben, telefonon vagy faxon keresztül lehetséges.

Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A kiválasztott terméket a termékek mellett elhelyezett „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni. A megrendelő űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteiről. Ez az összesítő nem egyenértékű a vásárlásról kiállított számlával! A számlát a csomag átvételekor kapja kézhez.

A megrendelés a Nord-Frank Kft e-mail visszaigazolását követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén készpénzben vagy bankkártyával rendezheti. Házhoz szállítás esetén előre utalással, vagy a futárnak készpénzben tud fizetni. Lehetőség van előzetes kreditfeltöltésre, melyet automatikusan a vásárlás összegével csökkentünk, illetve extra kedvezményt biztosítunk. Az aktuális kreditértékről a shop felületén on-line tájékozhat. Fel nem használt krediteket 8napon belül, írásos kérés ellenében visszatérítünk. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetéséhez kötheti.

Házhoz szállítás / áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, munkanapon 24 órán belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idő alatt át lehet venni. A házhoz szállítás díja az egész ország területén: 990Ft (A díj az áfát tartalmazza). Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Nord-Frank Kft köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.

A Nord-Frank Kft kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza!

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. Szélsőséges út és használati körülmények esetében a Terrex Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:
- helytelen tárolás miatti hibákra,
-a jármű vagy tartozékainak hibája,
-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
-javított abroncsokra,
-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
-baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Nord-Frank Kft a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a Nord-Frank Kft által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen a Nord-Frank kft ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.